Nieuws

Op zaterdagavond 26 maart kunnen jullie genieten van een heerlijke kaas- en wijnavond in het JOC terwijl de kinderen in de Kommel een gezellige filmavond zullen beleven.

Dat KSA boordevol creatievelingen zit dat kunnen we jullie beamen. Deze creativiteit willen we dan ook met jullie delen.

Hier kan je nakijken wat er op het programma staat de komende weken!

https://issuu.com/ksa-tielt/docs/babbeluut_februari_maart

Beste ouder(s) en leden
Dit jaar is er jammer genoeg al heel wat in het water gevallen door het coronavirus. Zo kon ook onder andere onze traditionele spaghetti-avond dit jaar niet doorgaan. 

Dag iedereen
- Dit bericht is enkel gericht naar ouders die hun zoon/dochter voor het eerst willen inschrijven in KSA Tielt-

Dag ouders en KSA'ers

ANNULATIE GOUWDAG

Met spijt in het hart zal het topinitiatief "Gouwdag" van KSA Noordzeegouw niet doorgaan door de aanhoudende Coronamaatregelen. 

Meer info op www.ksa.be/corona

Misschien heb je het al gehoord, maar wij moeten spijtig genoeg melden dat de KSA-activiteiten niet zullen doorgaan tot en met 19 april. Mocht er nog iets veranderen, brengen we jullie zeker op de hoogte.

Vrijwilliger zijn, dragen wij KSA’ers nauw in het hart. Onze leidingsploeg wil dan ook solidair zijn in deze tijden. We willen jou graag helpen!

Ongetwijfeld volgt iedereen het Coronavirus op de voet. Ook wij volgen het aandachtig. Tot een uur geleden stond het licht nog op groen om de activiteiten te laten doorgaan.

Pagina's

Abonneren op Nieuws