Verkoop postkaartjes

Dat KSA boordevol creatievelingen zit dat kunnen we jullie beamen. Deze creativiteit willen we dan ook met jullie delen. Heel wat leden hebben een leuke tekening ingezonden, hieruit werden zes tekeningen gekozen die deel uitmaken van ons super tof postkaartjespakket.

Want wat is er leuker dan een handgeschreven kaartje in deze digitale tijden?

Is er binnenkort iemand jarig of wil je ‘zomaar’ een kaartje sturen. Dit kan allemaal dankzij ons postkaartjespakket.

Dit leuke pakket met zes postkaarten die ontworpen zijn door onze eigen leden van KSA Tielt kunnen jullie nu bestellen via onderstaande link: https://forms.gle/qT87C5kBV25SzJqP9

Voor een pakketje van zes verschillende kaartjes hoef je slechts 5 euro te betalen. De betaling gebeurt onmiddellijk via overschrijving naar het rekeningnummer van KSA Tielt: BE21 0012 4567 4303.

Op zaterdagvoormiddag 3 april 2021 tussen 9u – 12u kunt u het pakketje komen afhalen aan de ingang van de oude sporthal in Tielt (Sportlaan 3, 8700 Tielt)! Hierbij willen we nog eens benadrukken dat ook hier alle maatregelen van tel zijn.

U kan ook op het online formulier aanduiden als u de bestelling liever meegeeft met uw zoon/dochter na de KSA-activiteit, dan hoeft u niet meer naar het afhaalpunt te komen.

Bovendien zullen de pakketjes ook te vinden zijn bij bakkerij Bjorn, De Java, Bakkerij De Creamer, Dierenartspraktijk Den Bek, Dokterpraktrijk Dr. Driessens en Bandencentrale Mortier Tielt. Hou onze sociale media in het oog voor exacte data!

Bestellen kan tot donderdag 25 maart!

PS: voor elk lid dat minimum 10 postkaartjespakketten kan verkopen krijgt een leuke sleutelhanger van KSA! Vraag dus zeker rond aan je oma, opa, tante, nonkel, familie en vrienden. Want zo zal je zeker aan die 10 pakketten komen.

Stevige KSA-groetjes 
Leiding KSA-Tielt