1ste Tielts Bierfestival

Welkom op de allereerste editie van het 'Tielts Bierfestival'! 🍻 

Op zaterdag 20 april trommelt KSA-Tielt maar liefst 5 unieke, getalenteerde brouwers op die een ruim scala aan ambachtelijk gebrouwen biertjes zullen voorzien. Hop met een proefglaasje in de hand van brouwer naar brouwer terwijl je je smaakpapillen laat genieten.

Onze brouwers zijn:

  • Tjolders Brewery
  • Pater Pitte
  • Bère Brouwers
  • Slaapmutske
  • De Koekoeksbrouwer-ei

Je kan er vanaf 15u proeven van meer dan 20 verschillende bieren, zowel non-alcoholisch als alcoholisch. 

Na de aankoop van een proefpakket kan je op pad in een nieuwe smaakwereld. Weet je niet waar te starten? Dan kan je één van onze smaakroutes volgen. Heb je het meer voor de fruitige smaken? Dan is de Frisse Fruittonen smaakroute iets voor u. Wil je liever een verrassende nieuwe smaak ontdekken? Dan volg je de Unieke Smaakpioniers smaakroute. Dit en vele andere routes bieden voor iedereen wat wils. Wie een hongertje heeft, kan bovendien genieten van lekkere hamburgers. 

Het belooft een gezellige dag te worden, waar mensen gezellig samen kunnen komen; de ideale plek om af te spreken met vrienden en oude kennissen terug te zien. Een lekker biertje drinken, wat babbelen en knabbelen en genieten van wat randanimatie. Wat heb je nog meer nodig op een zaterdag?

Kan je niet wachten? Dan kan je hier alvast een proefpakket bestellen:

https://shop.stamhoofd.be/en/1ste-tielts-bierfestival/

Meer info kan je vinden via ons evenement op Facebook: 

https://fb.me/e/1iI1gpRJG

Mis dit unieke, hoppende avontuur niet! 🍻

Tot dan!