Inschrijving nieuwe leden

Dag iedereen
- Dit bericht is enkel gericht naar ouders die hun zoon/dochter voor het eerst willen inschrijven in KSA Tielt-
Ongetwijfeld hebben jullie ook vernomen dat de jeugdwerking kan doorgaan! Vanaf 19 september (Startdag) starten bij ons de activiteiten, al zal dit niet in normale omstandigheden gebeuren. Er zijn heel wat regels opgesteld om op een veilige manier activiteiten te geven, zoals de bubbels van maximaal 50 personen. Tussen de bubbels moet ook social distancing nageleefd worden. We raden jullie aan om de volledige uitwerking van de maatregelen rustig door te nemen via onderstaande link:
Ook bij deze speciale omstandigheden zeggen wij welkom tegen nieuwe leden! Jammer genoeg zal er dit jaar misschien minder plaats zijn. We geven namelijk voorrang aan leden die vorige jaren reeds ingeschreven waren. Indien er dan nog plaats is om de bubbel van 50 op te vullen, zijn nieuwe leden zeer welkom!
Hoe kunnen we onze zoon/dochter nu inschrijven? (Dit geldt enkel voor NIEUWE leden!!)
Vanaf 12 september om 16u00 kunnen jullie online op onze site jullie zoon/dochter inschrijven (de link vinden jullie net voor de afsluiting van dit bericht). Dit wil echter nog niet zeggen dat er een plaatsje vrij is. Afhankelijk van hoeveel plaats er nog is in iedere bubbel (verschillende leeftijdsgroepen), kunnen we al dan niet nieuwe leden toelaten:
- Indien dit mogelijk is, zullen jullie enkele dagen na inschrijving een mail ontvangen met het goede nieuws en extra informatie (lidgeld, activiteiten, weekends, kampen…).
- Is er, jammer genoeg, geen plaats meer vrij in de bubbel, dan worden jullie op een wachtlijst geplaatst. Van zodra de maatregelen versoepelen en de bubbels groter mogen worden, kunnen we nieuwe leden van de wachtlijst halen en toelaten. Wij hopen hierbij op jullie begrip!
Dit systeem geldt ook voor kinderen die slechts eens wensen te proberen! Zij kunnen 3 activiteiten proberen voor jullie inschrijvingsgeld hoeven te betalen, maar worden ook slechts toegelaten indien dit mogelijk is.
Wij hopen alvast dat we zo snel mogelijk aan iedereen goed nieuws kunnen meegeven. Indien jullie hieromtrent extra vragen hebben, mogen jullie altijd een mailtje sturen naar bondsleiding@ksatielt.be
Met vriendelijke KSA-groeten
Bondsleidingsteam KSA Tielt
Michiel, Lotte, Hélène en Brent