Inschrijving Spaghetti-avond 2018

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Inschrijven is niet langer mogelijk. Wegens de succesvolle inschrijvingen, laten wij geen laattijdige inschrijvingen meer toe. Uiteraard is iedereen (ook wie geen spaghetti komt eten) van harte welkom aan onze bar! Tot dan!


Beste ouders, KSA’ers en sympathisanten

Op zaterdag 20 oktober toveren wij de Europahal om tot een echte disco! Haal alvast jullie glitter-pakjes uit de kast en warm jullie stem maar op met de beste hits van ABBA. Vanaf 19u zijn jullie welkom om te smullen van onze heerlijke spaghetti. Ook de lekkerste streekbieren zullen dit jaar zeker niet ontbreken!

PRIJS
Voor onze spaghetti bieden wij 3 verschillende formules aan: volwassen, vegetarisch (kind of volwassen) en kind. In de prijs inbegrepen: spaghetti (à volonté)  en een dessert. Volwassen betalen 10 euro en kinderen 8 euro.

PRAKTISCH
Inschrijven is enkel nodig om spaghetti te komen eten. Dit kan via dit webformulier t.e.m. 14 oktober. De betaling gebeurt de avond zelf en de streekbieren zijn te verkrijgen aan de bar.

EXTRA
Zoals elk jaar zullen alle KSA’ers een actje brengen, twijfel dus zeker niet om eens langs te komen!  De KSA-leiding hoopt jullie allemaal te mogen verwelkomen in onze disco!

TOT DAN!