Gouwdag

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Beste ouder of voogd

Op 1 mei 2018 vieren we feest! Onze koepelorganisatie KSA Noordzeegouw bestaat (net als ons) dan 90 jaar en daarom komen we met alle KSA’ers samen voor een reuzespeldag in Ieper. Deze Gouwdag+ is voor alle bannen en dus ook voor jouw KSA’er(s)! Natuurlijk willen wij, KSA Tielt, dit uniek moment niet missen. Het belooft een topdag te worden vol spel en plezier.

In de voormiddag en een deel van de namiddag speelt elke ban een spel in Ieper. In de namiddag komen we met iedereen opnieuw samen en is er een slotmoment op de Grote Markt van Ieper! We staan niet alleen stil bij vrede maar vieren ook met z’n allen een groot verjaardagsfeest!

Hierbij komen natuurlijk wat praktische zaken kijken. Inschrijven doe je op onze website. Rep je naar www.ksatielt.be/gouwdag2018 om in te schrijven. Het is belangrijk dat jouw KSA’er ingeschreven is voor 5 februari want dan is jouw KSA’er die dag zeker verzekerd, heeft hij/zij recht op een vieruurtje en een mouwschildje als aandenken.

We hebben ervoor gekozen om voor het busplan van KSA Noordzeegouw in te tekenen. Een bus komt ons ophalen dichtbij onze lokalen en voert ons naar Ieper. We nemen opnieuw dezelfde bus terug naar de opstapplaats. Het busvervoer bedraagt  13 euro/pp. Zodra het geld overgeschreven is op het rekeningnummer BE21 0012 4567 4303 met vermelding van NAAM + leeftijdsgroep + Gouwdag, dan is de inschrijving volledig. Praktisch informatie wanneer we waar afspreken, wordt later gecommuniceerd. Zorg ook voor een lunchpakket voor jouw KSA’er!

Heb je nog vragen, neem dan zeker eens een kijkje op de FAQ op www.gouwdagplus.be  onder de tab ‘Gouwdag Plus Wat?’

KSA-Groetjes,

De Leiding van KSA Tielt